Χώκινγκ: Έρχονται οι «εξωγήινοι» για να μας καταστρέψουν

Αδιάκοπα συνεχίζεται η προπαγάνδα με τους δήθεν «εξωγήινους», οι οποίοι ετοιμάζονται να παρουσιαστούν στους ανθρώπους της γης.

Οι ταινίες έχουν παρουσιάσει μέχρις στιγμής την εισβολή εξωγήινων ως επιθετική, έτσι ώστε όταν οι «αρχαίοι θεοί» θα έρθουν με «ειρηνικές προθέσεις» προκειμένου να ξεγελάσουν τους ανθρώπους και να καταλάβουν την παγκόσμια εξουσία, να τους αποδεχθούν όλοι ανακουφισμένοι.

Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθά και ο καθηγητής, Stephen Hawking, ο οποίος παραδέχθηκε επίσημα πως πιστεύει ότι η εξωγήινη ζωή είναι αληθινή αλλά προειδοποιεί την ανθρωπότητα να αποφύγει την επαφή με τους υποτιθέμενους εξωγήινους, δηλαδή τους Νεφελίμ, διότι θα καταστρέψουν το ανθρώπινο γένος όπως μια αποικία από μερμήγκια.

«Πιστεύω ότι διαθέτουν (οι εξωγήινοι) τεράστιο στόλο διαστημοπλοίων και έχουν εξαντλήσει τα αποθέματα του πλανήτη τους. Τόσο "προηγμένοι" εξωγήινοι, σαν νομάδες, θα επιδιώκουν να κατακτήσουν και να αποικίσουν τους πλανήτες που θα βρεθούν στον δρόμο τους», δήλωσε ο Hawking.

Σημειώνεται πως ο Hawking συμμετέχει στο πρόγραμμα του Ρώσου μεγιστάνα, Yuri Milner, το οποίο ερευνά για εξωγήινη ζωή στο σύμπαν.

Από το 2010, ο πολυπροβεβλημένος «επιστήμονας» μιλά δημόσια για τους φόβους του πως μία προηγμένη φυλή εξωγήινων δεν θα έχει πρόβλημα να καταστρέψει ή να σκλαβώσει την ανθρώπινη φυλή.

Η ύπαρξη «εξωγήινων» είναι γι αυτόν δεδομένη όπως και η έλευσή τους στην γη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sunday Times» προειδοποίησε πως η επαφή-ανθρώπων και εξωγήινων θα φέρει μεγάλη κατάρα στον πλανήτη.

Θεωρεί πως η ανθρωπότητα θα σοκαριστεί αντικρίζοντας τους δήθεν «εξωγήινους.

Έτσι, θα ανακουφιστεί και αυτός και όσοι τον ακούν, μόλις αντιληφθούν πως οι «καλοί Νεφελίμ» ήρθαν για να... «βοηθήσουν»!Πηγή: el.gr
Χώκινγκ: Έρχονται οι «εξωγήινοι» για να μας καταστρέψουν Χώκινγκ: Έρχονται οι «εξωγήινοι» για να μας καταστρέψουν Reviewed by Unknown on Δεκεμβρίου 08, 2016 Rating: 5