Παγκόσμια φρενίτιδα με τους δήθεν «εξωγήινους»

Επιστήμονες, ηθοποιοί ακόμα και πολιτικοί προετοιμάζουν την ανθρωπότητα για το σχέδιο της Νέας Τάξης με το όνομα «4ο σενάριο».

Θυμηθείτε ΕΔΩ.

Αυτή την φορά, η βρετανική εφημερίδα «Express» παρουσιάζει έναν φτερωτό «νεκρό εξωγήινο» με ερπετοειδές πρόσωπο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η εν λόγω εικόνα έχει τα χαρακτηριστικά μίας περίτεχνης φάρσας, ωστόσο ερευνητές θεωρούν πως πρόκειται για αληθινό πλάσμα.

Ο συγγραφέας, Brian Foerster, ισχυρίζεται πως βρήκες αυτό το παράξενο φτερωτό ανθρωποειδές φέτος σε μία γυάλα σε γραφείο στο Μεξικό.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται πως ακτίνες X έδειξαν ότι το πλάσμα έχει εσωτερικό σκελετό, ενώ θα γίνουν επιπλέον αναλύσεις, συμπεριλαμβανομένων τεστ DNA.Την ίδια ώρα ο Business Insider δημοσιεύει ένα βίντεο, το οποίο δείχνει έναν αστεροειδή πάνω στον οποίο, θα μπορούσαν να έχουν ζήσει «εξωγήινοι».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Οι Κινέζοι από την άλλη δημοσιεύουν φωτογραφίες από βάσεις... «εξωγήινων» της Σελήνης, η οποία ήταν κάποτε κατοικήσιμη και σύμφωνα, μεταξύ των άλλων, με τον νεοπλατωνικό φιλόσοφο και αστρονόμο Πρόκλο είχε πολλά όρη, πολλές πόλεις και λαμπρά κτήρια. (Ζητήστε το βιβλίο του Δημοσθένη Λιακόπουλου «Τα μυστικά της Σελήνης»).Όλοι συμφωνούν στην ύπαρξη εξωγήινων. Ρώσοι, Κινέζοι, Αμερικανοί, Ευρωπαίοι.

Η συνέχεια σύντομα...

Πηγή: el.gr
Παγκόσμια φρενίτιδα με τους δήθεν «εξωγήινους» Παγκόσμια φρενίτιδα με τους δήθεν «εξωγήινους» Reviewed by AntiNeotaksiths Nada on Νοεμβρίου 26, 2016 Rating: 5