Μιλούν για «εξωγήινους» που προσγειώθηκαν στην Σελήνη

Δεν σταματούν οι δηλώσεις πολιτικών και επιστημόνων σχετικά με το 4ο σενάριο την έλευση δηλαδή δήθεν εξωγήινων «εν ειρήνη» στην γη, οι οποίοι θα αναλάβουν την παγκόσμια εξουσία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο εμπειρογνώμονας της NASA και της NSA, Έρικ Νόρτον, ισχυρίζεται πως τον Ιανουάριο του 2012 ισχυρίζεται ότι εντόπισε έναν τεράστιο διαστημικό στόλο να κατευθύνεται προς την Γη.

Από το Αστεροσκοπείο MacDonald, κοντά στο Φορτ Ντέιβις του Τέξας, παρατήρησε, όπως λέει, αυτό τον «απειλητικό διαστημικό στόλο».

«Είδα πολλά διαστημικά αντικείμενα, να κινούνται σε σχηματισμό ευθείας γραμμής προς την Γη», σημέιωσε.

Τα UFO που είδε, υπογραμμίζει, ήταν υψηλής τεχνολογίας και κινούνταν με μεγάλες ταχύτητες.

Όπως αναφέρεται, τα φερόμενα ως διαστημόπλοια, που έχουν σχήμα αγγλικού «L», μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 είχαν περάσει τον πλανήτη Άρη.

Ο Νόρτον υπέθετε ότι έρχονταν προς τη Γη. Ωστόσο, χάθηκαν.

Αφού πέρασε ένας χρόνος, ο Νόρτον έμαθε πως ο στόλος ξαναμφανίστηκε και είχε κατέβη στην... Σελήνη, προσσεληνωμένο σε έναν κρατήρα στο μέγεθος του Σικάγο και μάλιστα κάποιοι... ισχυρίζονται ότι τον έχουν «δει» σε εικόνες του Google Moon.

Ο Νόρτον αναφέρει πως τα στοιχεία σε σχέση με τον Στόλο, τα κρατά για δική του ασφάλεια.Πηγή: el.gr
Μιλούν για «εξωγήινους» που προσγειώθηκαν στην Σελήνη Μιλούν για «εξωγήινους» που προσγειώθηκαν στην Σελήνη Reviewed by AntiNeotaksiths Nada on Νοεμβρίου 25, 2016 Rating: 5