Η εικονική πραγματικότητα προκαλεί παράνοια

Η νέα τρέλα παγκοσμίως λέγεται Pokemon Go και προκαλεί φρενίτιδα σε μικρούς και μεγάλους!

Το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) για smartphones ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες και σχεδόν αμέσως έφτασε φυσικά και στην χώρα μας, η οποία δεν διανοείται πλέον να μένει πίσω σε τέτοια θέματα!

Τόση είναι η τρέλα για το κυνήγι των Pokemon, που έχουν ήδη σημειωθεί τα πρώτα ατυχήματα ακόμα και ληστείες.

Οι πολιτείες της Ουάσινγκτον και του Ορεγκον στις ΗΠΑ αποφάσισαν να προειδοποιήσουν τους πολίτες για τους κινδύνους που «κρύβει» το παιχνίδι, τονίζοντας τους ότι πρέπει να τηρούν πάντα τους νόμους, όταν βγαίνουν στο... κυνήγι ή ψάχνουν για «Pokéstops» με τα smartphone τους.

Στις ΗΠΑ υπάρχουν ήδη αναφορές για ανθρώπους που πήδηξαν από λεωφορεία (!!!!!) γιατί είδαν να κινείται στον δρόμο ένα πόκεμον!

Δείτε στο βίντεο πως αντιδρά μια νεαρή γυναίκα, η οποία έχει εθιστεί με το Pokemon Go!«Να θυμάστε, η κυκλοφορία στους δρόμους δεν είναι εικονική», προειδοποίησε η αστυνομία του Όρεγκον, ενώ η πολιτειακή αρχή μεταφορών της Ουάσινγκτον ζήτησε από τους πολίτες να μην παίζουν το παιχνίδι την ώρα που οδηγούν!

Αυτό καταφέρνει η Νέα Τάξη: Με την βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να ξεχωρίσουν σε λίγο τι είναι αληθινό και τι όχι!

Έχουν αναφερθεί περιστατικά οδηγών που σταμάτησαν στη μέση του δρόμου, προκαλώντας κινδύνους, για να κυνηγήσουν Pokemon, ενώ τίθεται και θέμα προσωπικών δεδομένων, καθώς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η Niantic βρέθηκε να έχει στην κατοχή της έναν τεράστιο όγκο δεδομένων σχετικά με χρήστες (την θέση, την κίνησή τους κλπ.

Και στοιχεία πολιτών φακελώνονται από την Νέα Τάξη!

Επίσης, έχουν σημειωθεί ληστείες σε νεαρούς οι οποίοι ήταν τόσο απορροφημένοι με το παιχνίδι που δεν κατάλαβαν ότι τους έκλεψαν. Άλλοι πάλι περπατούσαν αποχαυνωμένοι στη μέση κεντρικών δρόμων χωρίς καν να κοιτούν πέρα από την οθόνη του κινητού τους.

Θυμηθείτε: Ένα νέο μάτριξ για τους ζόμπι λαούςΠηγή: el.gr
Η εικονική πραγματικότητα προκαλεί παράνοια Η εικονική πραγματικότητα προκαλεί παράνοια Reviewed by AntiNeotaksiths Nada on Νοεμβρίου 24, 2016 Rating: 5