«Αρχαίοι εξωγήινοι» από «εξωγήινους κόσμους» θα επισκεφτούν την γη

Αδιάκοπα συνεχίζεται η προπαγάνδα για τους «δήθεν» εξωγήινους.

Συνεχώς ξεπηδούν ντοκιμαντέρ που παρουσιάζουν τους αρχαίους «θεούς», δηλαδή τους Νεφελίμα ως «αρχαίους εξωγήινους» που είχαν επισκεφτεί τον πλανήτη και φυσικά θα ξαναέρθουν, βάσει 4ου σεναρίου, για να «οδηγήσουν εν ειρήνη την ανθρωπότητα» στην ανάπτυξη.

Ήδη, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι στο παρελθόν μας έχουν επισκεφθεί εξωγήινα όντα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου, «ερευνητές» αποδίδουν τα διάφορα ευρήματα που απεικονίζουν τους Νεφελίμ στους «αρχαίους εξωγήινους.

Επιπλέον, γίνεται ντόρος για το «κοσμικό αυγό, το οποίο, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι πιο διαδεδομένο από τον σταυρό και παραπέμπει στο σύμπαν ή κάποιο αρχέγονο ον έρχεται στην ύπαρξη από την εκκόλαψη ενός αυγού.

Οι «ερευνητές» συνδέουν το κοσμικό Αυγό με την δημιουργία των ανθρώπων ή καλύτερα των σωμάτων των ανθρώπων στο ψεύτικο σύμπαν που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή και προτείνουν ότι το μπορεί να έχει ένα πολύ βαθύτερο νόημα, το οποίο έχει να κάνει και αυτό με τους «αρχαίους εξωγήινους».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

Την ίδια ώρα, ανακαλύπτονται συνεχώς εξωπλανήτες, οι οποίοι είναι «φιλόξενοι» στην ζωή, προκειμένου να μας προετοιμάσουν για την έλευση των «αρχαίων εξωγήινων».

Έτσι, το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler της NASA ανακάλυψε ένα πλανητικό σύστημα με τέσσερα «μέλη», από τα οποία στα δύο οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη ζωής, ανακάλυψε. Οι τέσσερις εξωπλανήτες βρίσκονται σε τροχιά γύρω από έναν ερυθρό νάνο, τον K2-72, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση 181 ετών φωτός από τη Γη, στον αστερισμό του Υδροχόου.

'Όπως αναφέρουν, τα ουράνια σώματα είναι κατά 20% έως 50% μεγαλύτερα από τη Γη, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να πρόκειται για βραχώδεις πλανήτες. Από αυτά, οι K2-72c και K2-72e φαίνεται πως βρίσκονται στην «κατοικήσιμη ζώνη» του αστέρα, δηλαδή κινούνται σε τέτοιες αποστάσεις από τον K2-72 που θα μπορούσε να υπάρξει στην επιφάνειά τους νερό σε υγρή μορφή.

Πλέον ξεπερνούν τους 2.300 οι «εξωγήινοι κόσμοι», όπως τους ονομάζουν. που έχει εντοπίσει το τηλεσκόπιο από τον Μάρτιο του 2009, όταν εκτοξεύθηκε.

Πηγή: el.gr
«Αρχαίοι εξωγήινοι» από «εξωγήινους κόσμους» θα επισκεφτούν την γη «Αρχαίοι εξωγήινοι» από «εξωγήινους κόσμους» θα επισκεφτούν την γη Reviewed by AntiNeotaksiths Nada on Νοεμβρίου 26, 2016 Rating: 5