Ντοκουμέντα σοκ! Η μασονική στοά της χρυσής αυγής στην κορυφή της εσωτερικής πυραμίδας της εωσφορικής οργάνωσης


Κάπου εδώ σηματοδοτούν οι τίτλοι τέλους αυτής της οργάνωσης/μασονικής στοάς που ονομάζεται Golden Dawn (Χρυσή αυγή) και που επανειλημμένα έχουμε επισημάνει το ποιόν της από την Αθέατη γνώση.

Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι οι ψηφοφόροι θύματα, είναι κυρίως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, και που για βλακώδεις λόγους - όπως π.χ για να τιμωρήσουν τα μεγάλα κόμματα ψήφισαν αυτό το Εωσφορικό εξάμβλωμα που ξέρασε το σάπιο σύστημα.

Δεν περιμέναμε τις συγκεκριμένες αποδείξεις για να τους καταδικάσουμε σήμερα, οι αποδείξεις που υπήρχαν τα τελευταία χρόνια ήταν πολλές, και δικαιολογίες του τύπου "δεν ήξερα" δεν επιτρέπονται από κανέναν. Ανέκαθεν το κόμμα αυτό απαρτιζόταν από Σατανιστές, Μασόνους, Δωδεκαθειστές, Ειδωλολάτρες και Άθεους, και μέσα σε αυτούς προστέθηκαν και οι Ελληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί που τους έδωσαν τη δύναμη να εισέλθουν στην βουλή.

Η οργάνωση διέπεται από την «ενός ανδρός αρχή» όπως προκύπτει από τη μασονική πυραμίδα η οποία περιέχεται στο χειρόγραφο βιβλίο για τον «Κύκλο της Χρυσής Αυγής», δηλαδή τον εσωτερικό κώδικα όπως τιτλοφορείται.Το χειρόγραφο βιβλίο βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων και έχει τον τίτλο «Κύκλος της Χρυσής Αυγής» και είναι μια ανάλυση για τη «Χρυσή Στοά», τη «Χρυσή Αυγή» και τον «Λαϊκό Σύνδεσμο».

Για τη μασονική στοά η οποία βρίσκεται φυσικά στην κορυφή της πυραμίδας, έχουμε μιλήσει στην Αθέατη γνώση το 2013 σε προηγούμενα άρθρα μας.

Η Χρυσή αυγή, η αλλιώς "Golden Dawn", πήρε το όνομα της απο το Ερμητικό (τεκτονικό) τάγμα της χρυσής αυγής που διδάσκεται η εσωτερική φιλοσοφία με βάση την Ερμητική Καμπάλα καθώς και τα βασικά της αστρολογίας, ταρώ, μαντεία και γεωμαντεία.


Δείτε απο το επίσημο κανάλι στο youtube της Golden Dawn (χρυσή αυγή) στο σημείο 05:50 του βίντεο {ΕΔΩ} τη σβάστικα που φοράει στο τελετουργικό της Χρυσής Αυγής ο τύπος που κρατάει το θυμιατό. Το δοχείο του θυμιάματος για τους μασόνους διαδραματίζει σημαντικό ρόλο όπου ερμηνεύεται ως έμβλημα μιας καθαρής καρδιάς.

Η σβάστικα είναι αρχαίο ελληνικό σύμβολο που υιοθετήθηκε απο τους αποκρυφιστές μασόνους και μετέπειτα εξελίχθηκε απο διάφορες ομάδες/κόμματα που ενεργούσαν φανερά και νόμιμα (δείτε σχετικό άρθρο μας εδώ)

Στην μογγολία, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύσαμε {ΕΔΩ} στην αθέατη γνώση, μια μογγολική νεοναζιστική ομάδα επαναλανσάρεται σήμερα ως περιβαλλοντική οργάνωση για την καταπολέμηση της ρύπανσης σε ξένης ιδιοκτησίας ορυχεία, που επιδιώκουν τη νομιμότητα, στέλνωντας τα μέλη της και φορώντας την σβάστικα-να ελέγξουν τις άδειες εξόρυξης.

Δείτε σε μορφή pdf τα χειρόγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι του Χρήστου Παππά {ΕΔΩ}.


πηγή atheatignosi
Ντοκουμέντα σοκ! Η μασονική στοά της χρυσής αυγής στην κορυφή της εσωτερικής πυραμίδας της εωσφορικής οργάνωσης Ντοκουμέντα σοκ! Η μασονική στοά της χρυσής αυγής στην κορυφή της εσωτερικής πυραμίδας της εωσφορικής οργάνωσης Reviewed by AntiNeotaksiths Nada on Απριλίου 11, 2014 Rating: 5